Výjimečné rodinné domy nabízí pražská top‘ rezidence Pomezí

KKCG

2. května 2024

Advertorial

vizualizace: rezidence Pomezí

Prémiové bydlení jako stvořené pro moderní rodiny přináší nový rezidenční projekt společnosti KKCG Real Estate Group. Na rodinných domech a solitérních vilách v ulici Na Pomezí na Praze 5 v současnosti probíhají dokončovací stavební práce. Jak název lokality napovídá, unikátním způsobem v sobě propojuje ničím nerušený život obklopený zelení a blízkost historického centra hlavního města.

Klidné bydlení uprostřed města

Řadové domy v Košířích zaujmou svou polohou v přímém sousedství obrovského přírodního parku s rozlohou 350 hektarů. Desítky kilometrů stezek mezi vzrostlými stromy ihned za dveřmi a zároveň centrum metropole s veškerými službami téměř za rohem není jen vysněnou představou o dokonalém bydlení, ale v případě Pomezí realitou.

Nové domy jsou zasazeny do pozvolného úpatí stolové hory Vidoule. Přírodní terén architekti chytře využili a dali vzniknout terasovitě členěným domům, které jsou od sebe přirozeně odděleny a poskytují tak domácnostem vysokou míru soukromí. Zajímavě řešené nemovitosti se otevírají do zahrad, které rozšiřují obývací prostor směrem k přírodě. A výhledy na pražská panoramata se Vám neokoukají.

Nízkoenergeticky a ekologicky

Všechny rodinné domy jsou projektovány jako nízkoenergetické s hospodárným provozem. Ve vysokém standardu nechybí větrání s rekuperací tepla i vlhkosti, podlahové konvektory nebo akumulační nádrže na dešťovou vodu. Samozřejmostí je příprava pro instalaci fotovoltaiky či nabíjení elektromobilu.

Nemovitosti v atraktivní lokalitě plné zeleně, odkud je všude blízko, budou připraveny k nastěhování již v průběhu letošního léta. Celá lokalita bude kompletním dokončením top´rezidence Pomezí dokončena a zvelebena. Vznikly zde poklidné ulice mezi jednotlivými domy, parková úprava s retenčními jezírky dokresluje klidnou atmosféru lokality.

V prodejní nabídce jsou poslední 3 rodinné domy a jedna solitérní vila s úžasným výhledem a dispozicí pro komfortní rodinný životní styl.

Více informací najdete na www.top-rezidence.cz.

Podpořte Reportér sdílením článku