Kapr bez salátu? Namažte ho na chleba!
1
/
1
Ve vyšší nadmořské výšce rostou ryby pomaleji a proto mají kvalitnější maso.
Autor: archiv
SKRÝT
POPISKY
Martin Kubálek plní plechovky kapří paštikou.
Autor: archiv
SKRÝT
POPISKY
Reklama
Rodinná firma. Markéta Kubálková (vlevo) vymyslela recept a technologii výroby kapří paštiky.
Autor: archiv
SKRÝT
POPISKY
Martin Plachý s manželkou Danielou jsou jedním ze dvou manželských párů, které vedou rodinnou firmu.
Autor: archiv
SKRÝT
POPISKY
Kapří paštika získala ocenění za obal i obsah.
Autor: archiv
SKRÝT
POPISKY
Takzvaná „zavíračka" připevní víčko ke konzervě.
Autor: archiv
SKRÝT
POPISKY
Design obalu navrhl Petr Novaque (vpravo).
Autor: archiv
SKRÝT
POPISKY