Hladila jsem čápa marabu a do muzea šla s Penélope Cruz, vzpomíná Antonie Formanová v podcastu

17. září 2024

Post Image

Hladila jsem čápa marabu a do muzea šla s Penélope Cruz, vzpomíná Antonie Formanová v podcastu

Play icon
94 minut

foto: Tomáš Binter

Přes různá zvířata se nořila do vzpomínek. Velmi živočišný rozhovor s herečkou Antonií Formanovou si můžete přečíst v aktuálním Reportérovi, zde nabízíme zvukovou verzi v našem podcastu.

Ačkoliv si Antonie poměrně střeží soukromí, přes téma „prasata“ se nakonec dostane k tomu, koho si letos vzala: Adama Martince, režiséra filmu Mord.

Jednu pozoruhodnou dětskou vzpomínku má spojenou pro změnu s oslem. „Existuje fotka, na které jsme spolu s hercem Javierem Bardemem a za námi je oslík. Vznikla v době, kdy děda Miloš natáčel film Goyovy přízraky.“

Přečtěte si celý rozhovor s Antonií Formanovou

Před dvaceti lety byla Antonie na rodinné dovolené v Madridu a tam jednou její otec Petr Forman významně prohlásil, že prý na druhý den přijde jakási Penelopka.

„Do poslední chvíle jsem nevěděla, co tím myslí, ale v lobby našeho hotelu čekali Javier Bardem s Penélope Cruz a šli s námi do muzea Prado,“ vybavuje si Antonie v podcastu.

„V jednu chvíli jsme zastavili před Velázquezovým obrazem Krista na kříži. Koukali na něj režisér Miloš Forman se dvěma známými herci, ale já koukala na to, jak tam je i skupina turistů, kteří koukají na tyhle tři, koukající na obraz. Bylo to krásné propojení světů, skoro jak z dědova filmu.“

První polovina rozhovoru s Antonií Formanovou je k poslechu pro všechny, ta druhá pro předplatitele Reportéra.

Podpořte Reportér sdílením článku