Černobyl nad Zemí letí. Paralytický humor o ruské jaderné raketě

Post Image

Černobyl nad Zemí letí. Paralytický humor o ruské jaderné raketě

Play icon
5 minut

foto: Harsh Ghanshyam / Pixabay

Raketu na jaderný pohon prý má Rusko. Putin by se v ní mohl proletět kolem Země a mávat dolů. Tedy pokud ta raketa není třeba totéž co Car zvon, který nikdy nezazvonil.

Na ruském nebi zázraků se objevuje další exponát. Informoval o něm sám šéf státu Putin. Je to neviditelná a nezničitelná jaderná raketa, která může zasáhnout kdekoliv na planetě. Může udržet bezpečí Ruské federace mnoho let. Ačkoliv se pohybuje podzvukovou rychlostí, je neodhalitelná. Kdo takovou zbraň vlastní, může zůstat klidný, protože ho nikdo neporazí. Vlastnit takovou zbraň můžou jen Rusové. Tento úspěch lze srovnávat s úspěchem sibiřského primitiva Rasputina, který také spadl zničehonic z nebe a ovládl celou Rus.  

Přečtěte si také

Mnohem silněji ale připomíná raketa klasické kremelské exponáty, Cara pušku a Cara zvon.  Car puška je největší dělo na světě, které nikdy nevystřelilo v boji, Car zvon je největší zvon na světě, který nikdy nezazvonil. 

Proč tyto exponáty existují, je jasné pouze v Kremlu. Mohli by tam vystavovat například i plán na ruskou nejvyšší rozhlednu světa, z které není nic vidět, a vedle ní rozhlednu, z které také není nic vidět, ale je nejmenší na světě. Možná by mohli vystavovat i ruský socialismus, budující blahobyt, o kterém všichni s nadšením mluví, ale nikdo ho nikdy neviděl. Podobných exponátů je na světě plno, nikde je však neoslavují. Leda snad v Severní Koreji, kde je díky Jižní, kapitalistické Koreji blahobyt socialismu jasně vidět. 

Podpořte Reportér sdílením článku