Karlovarský festival: Talk shows s Liborem Boučkem i Matěj Ruppert s novou písní

26. června 2024

foto: Svět bez kouře

Na talk shows s Liborem Boučkem, populární stand-up komičku, „MasterChefku“ Besky i speciální novou píseň Matěje Rupperta se mohou těšit návštěvníci 58. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Setkání s těmito osobnostmi se uskuteční v unikátním IQOS LOUNGE a laboratoři Svět bez kouře, které budou od 28. června do 6. července k dispozici všem dospělým.

Každý den po celou dobu konání karlovarského festivalu bude od 11 hodin do půlnoci otevřen IQOS LOUNGE. Prostor, již tradičně umístěný u hotelu Thermal, nabídne (výhradně) dospělým
návštěvníkům široké spektrum zábavy. Mohou se zde potkat se zajímavými umělci a osobnostmi nejen během talk shows a koncertů, ale také při jednotlivých speciálních setkáních. K dispozici bude i nová prostornější terasa.

Letošní talk shows proběhnou opět pod taktovkou zkušeného moderátora Libora Boučka, který během jejich konání přivítá mnoho zajímavých hostů. V sobotu 29. 6. v 17 hodin jsou mezi pozvanými Andrea Gontkovičová, Marek Eben a Kryštof Mucha, v neděli 30. 6. nejprve od 17 hodin Besky, Jan Cina a Klára Issová, od 17.30 pak Simona First, Jiří Mádl a Jan Nedbal, v pátek 5. 7. opět od 17 hodin Adam Pavlovčin aka ADONXS, Kartha Issová a Igor Orozovič.

V neděli 30. 6. od 18 hodin vystoupí v IQOS LOUNGE se svým stand-upem populární slovenská komička Simona First. Vítězka kulinářské soutěže MasterChef z roku 2021 a úspěšná autorka kuchařek Veronika Beskydiarová, která si říká Besky, ve čtvrtek 4. 7. v 16 hodin představí návštěvníkům speciální překvapení inspirované širokou škálou chutí. V pátek 5. 7. v 18 hodin pak uvede několik svých písní na akustickém koncertě slovenský zpěvák, skladatel, model a tanečník Adam Pavlovčin známý jako ADONXS. Více informací o programu najdete na zde.

Přečtěte si také

Svět bez kouře

V rámci 58. MFF Karlovy Vary mohou filmoví fanoušci navštívit také laboratoř Svět bez kouře ve Dvořákových sadech u hotelu Thermal. Ta se s pomocí moderních technologií zaměřuje na osvětu o škodlivosti kouření. Dospělým kuřákům zde bude představen výzkum a věda společnosti Philip Morris, stojící za moderními bezdýmnými alternativami. Uvnitř si návštěvníci mohou vyzkoušet 3D brýle s interaktivním kvízem nebo přístroj na měření oxidu uhelnatého v dechu. V laboratoři bude k vidění i unikátní závěsná instalace iniciativy Váš důvod, která je tvořena důvody bývalých kuřáků, kteří odložili cigarety a udělali změnu.

K iniciativě se přidal i zpěvák Matěj Ruppert svou písní doprovázející instalaci. „V rámci spolupráce s iniciativou Váš důvod vznikla písnička, která je tak trochu moje osobní zpověď. Je o tom, jaký byl můj život s cigaretami, ale týká se vlastně všech kuřáků.“ Osobně se hosté mohou s Matějem Ruppertem setkat v pondělí 1. července od 14 do 15 hodin přímo v laboratoři. Laboratoř můžete navštívit po celou dobu konání Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech od 11 do 20 hodin. Vstup je pouze pro starší 18 let.

Podpořte Reportér sdílením článku