Rok s Reportérem. Digitální novinky a předplatné jako dárek

Post Image

Rok s Reportérem. Digitální novinky a předplatné jako dárek

Play icon
3 minuty

kresba Miroslav Kemel

„Pro nás byl letošní rok hlavně rokem digitálním. Připravili jsme úplně novou podobu webových stránek, aby se Reportér příjemně četl nejen na papíře, ale i na mobilu nebo na počítači,“ píše se v editorialu prosincového Reportéra.

Jak dlouho může trvat rok? Existuje rok juliánský i gregoriánský, rok siderický nebo tropický. Přesné definice lze najít v encyklopediích nebo na internetu, každý z nich však trvá 365 dnů a několik hodin. Liší se jen o minuty.

V lidském životě ale může být vnímání roku úplně jiné. Někdy je strašně krátký a jindy zase nekonečně dlouhý. Řekli byste, že je to teprve rok a pár dnů od doby, kdy Danuše Nerudová vylétla na první místo v preferencích před prezidentskými volbami? Nebo že to ještě není ani rok, co Andrej Babiš vytáhl se svým povedeným heslem „Jsem diplomat. Ne voják.“? A co teprve, že před rokem na Hradě vládl Miloš Zeman s Vlekařem a Pumpařem po boku? V mém osobním vnímání je to všechno už docela dávná historie. 

A tipnuli byste si, že to není ještě ani tři čtvrtě roku od chvíle, kdy vláda přišla s takzvaným konsolidačním balíčkem? Tady mám pocit, že se to celé vleče snad už od nepaměti… Některé roky jsou mimořádně hektické, třeba ten letošní. Jiné se zase vlečou jako natahovaná žvýkačka – vzpomeňme si třeba na covidová léta 2020 a 2021, tam i některé měsíce trvaly celé věky.

Přečtěte si také

S těmi roky je to zkrátka velmi individuální, záleží na tom, co nám do nich osud přinese a čím si je naplníme.

Pro nás v Reportéru byl letošní rok hlavně rokem digitálním. Připravili jsme úplně novou podobu webových stránek, aby se Reportér příjemně četl nejen na papíře, ale i na mobilu nebo na počítači. Ke každému předplatnému jsme rovnou připojili také zvukovou verzi, abyste si mohli články nejen přečíst, ale třeba i poslechnout. A snažili jsme se, abychom ani na minutu nezapomněli na to nejdůležitější – přinášet vám originální reportáže, zajímavé rozhovory nebo kauzy, o kterých se jinde nedočtete. 

Byl to současně rok, kdy jsme se mohli těšit z vaší čtenářské přízně a z toho, že řada z vás darovala předplatné také svým blízkým. Budeme rádi, pokud nám přízeň zachováte a třeba nás i zařadíte mezi své vánoční dárky pro příbuzné či přátele. Dá se to zařídit za pár vteřin na www.darujtereporter.cz, dárkový certifikát jsme přibalili rovnou k tomuto vydání Reportéra. Podrobnosti najdete na straně 98.

Milé čtenářky, milí čtenáři, děkuji vám za přízeň a přeji krásný nový rok 2024!

P. S.: Příští číslo vychází v pondělí 15. ledna 2024.

Podpořte Reportér sdílením článku