Logo

Slečna náročná

23. června 2023

Post Image

Slečna náročná

Play icon
94 minut

foto Tomáš Třeštík

Když bylo Karlu Černochovi čtyřicet, narodila se mu dcera. Bylo to v červenci před čtyřiceti lety, tak všechno nejlepší, Terezo! „No jo,“ uvědomí si Tereza Černochová teprve při rozhovoru, „táta byl stejně starej jako já teď...“ Měla k otci silné pouto, letos v říjnu na jeho počest uspořádá čtyři vzpomínkové galakoncerty. Do toho vydává vlastní sólové album, další desku připravuje s kapelou Monkey Business. Pendluje mezi Šumavou a Prahou, vychovává devítiletou dceru, má se celkem dobře. Určitě mnohem líp než kdysi.

Ještě jednou všechno nejlepší, Terezo. Jsi připravená na krizi středního věku?

Samozřejmě mi hrozí, tím spíš, že jsem zpěvačka. Jak známo, zpěvačky se dost pozorují, koukají do zrcadla, hodnotí se podle starých fotek a tak dále.

I ty?

Jasně. Zvlášť teď, když mám docela nabitý rok a pořád se něco děje. Nenápadně se sleduju a nacházím čím dál zřejmější známky stárnutí, tak snad nezblbnu a za pár let ze mě nebude plastiková královna.

Je to ve hře?

Na plastiky bych musela mít víc peněz… Jak ten čas letí, vidíš krásně na dětech: před chvílí byly maličký, a najednou jsou z nich bytosti, se kterýma člověk řeší vážnější věci, než jak krtek ke kalhotkám přišel.

Myslel jsem, že máš jen jednu dceru – dnes už skoro devítiletou Lauru.

Vždyť jo, mluvím obecně. Co se týče nového pokolení, tak mám jedinou novinku, před pár dny mi přistály na Šumavě tři kuřičky.

Přečtěte si také

Kuřičky?

Budou z nich hezký nosnice. Takový malinkatý pipinky, ale beru je skoro jako své tři nové děti.

Pipinky?!

Podpořte Reportér sdílením článku