Gastronomické příběhy

Když řezníci dělají roastbeef i tiramisu

09 / 12 / 2018

Jejich obchody mohou vyvolat představu, jakou máte o lahůdkářstvích první republiky – dědeček zakladatele Jana Sváčka ostatně tehdy restauraci měl. Rozmanité sýry, vinné klobásy, rozmarýnová šunka, zvěřinový talián, rolády, dokonce domácí tiramisu, to vše nabízí Lahůdkářství Sváček. Rodinný podnik funguje čtvrtstoletí, roste, mění se, zdokonaluje a modernizuje.

Jejich obchody mohou vyvolat představu, jakou máte o lahůdkářstvích první republiky – dědeček zakladatele Jana Sváčka ostatně tehdy restauraci měl. Rozmanité sýry, vinné klobásy, rozmarýnová šunka, zvěřinový talián, rolády, dokonce domácí tiramisu, to vše nabízí Lahůdkářství Sváček. Rodinný podnik funguje čtvrtstoletí, roste, mění se, zdokonaluje a modernizuje.

Galerie (3) Diskuze Sdílet

Autor také napsal

Mohlo by Vás zajímat