Gastronomické příběhy

Kachna ve Štiftově asijském tržišti

03 / 05 / 2018

Restaurace Sia, kterou spoluvlastní šéfkuchař Jiří Štift, připomíná labyrint. A podávají se tu asijská jídla podle původních receptů i v moderních variacích; knedlíčky dim sum i pekingská kachna. Ačkoli Jiří Štift pracoval ve velmi luxusních restauracích, pustil se po čtyřicítce do nového podniku, jenž není ani příliš formální, ani přehnaně drahý. Přirovnává ho k „Babylonu“ a „asijskému tržišti“.

Restaurace Sia, kterou spoluvlastní šéfkuchař Jiří Štift, připomíná labyrint. A podávají se tu asijská jídla podle původních receptů i v moderních variacích; knedlíčky dim sum i pekingská kachna. Ačkoli Jiří Štift pracoval ve velmi luxusních restauracích, pustil se po čtyřicítce do nového podniku, jenž není ani příliš formální, ani přehnaně drahý. Přirovnává ho k „Babylonu“ a „asijskému tržišti“.

Galerie (10) Diskuze Sdílet

Autor také napsal

Mohlo by Vás zajímat