Gastronomické příběhy

Fakt děláte jídla na gramofonu?

09 / 09 / 2018

Na jednom talíři kombinují omáčku z lišek a savojské zelí, raviolu plněnou klobásou a uzeným jazykem, telecí svíčkovou a mrkvové pyré. Tým pražské restaurace Portfolio si hraje. Termín hra je vskutku na místě – při přípravě jídla tam v kuchyni používají i gramofon. Jde o podnik nejvyšší kategorie, ve kterém ovšem rozhodně nepanuje tuhá diktatura. Naopak tam bývá docela zábava.

Na jednom talíři kombinují omáčku z lišek a savojské zelí, raviolu plněnou klobásou a uzeným jazykem, telecí svíčkovou a mrkvové pyré. Tým pražské restaurace Portfolio si hraje. Termín hra je vskutku na místě – při přípravě jídla tam v kuchyni používají i gramofon. Jde o podnik nejvyšší kategorie, ve kterém ovšem rozhodně nepanuje tuhá diktatura. Naopak tam bývá docela zábava.

Galerie (6) Diskuze Sdílet

Autor také napsal

Mohlo by Vás zajímat