Jídlo

Od stylové kokořínské čtyřky po jehněčí ragú

10 / 10 / 2016

Jaroslav Kroužek, původním povoláním chemik, prodal před lety podíl v prosperující uhelné společnosti v Mostě; dnes má hotel, restaurace a hospody na Kokořínsku. O kuchyně se tam stará Pavel Petřina se zkušenostmi ze špičkových pražských restaurací. V našem pravidelném seriálu příběhů české gastronomie navštívíme několik podniků v pohádkovém kraji lesů a skal.

Jaroslav Kroužek, původním povoláním chemik, prodal před lety podíl v prosperující uhelné společnosti v Mostě; dnes má hotel, restaurace a hospody na Kokořínsku. O kuchyně se tam stará Pavel Petřina se zkušenostmi ze špičkových pražských restaurací. V našem pravidelném seriálu příběhů české gastronomie navštívíme několik podniků v pohádkovém kraji lesů a skal.

Galerie (6) Diskuze Sdílet

Autor také napsal

Mohlo by Vás zajímat