Gastronomické příběhy

Korejský svědek času

09 / 04 / 2017

Před více než šestnácti lety přišla do Prahy korejská rodina, aby zde otevřela na tehdejší poměry unikátní korejsko-japonskou restauraci Hanil. Po rodičích zakladatelích převzal řízení podniku mladý syn; krušné doby jeho aklimatizace v Česku jsou dávno pryč, nyní pracuje na otevření další restaurace v Brně. Hanil je dalším tématem seriálu gastronomických příběhů.

Před více než šestnácti lety přišla do Prahy korejská rodina, aby zde otevřela na tehdejší poměry unikátní korejsko-japonskou restauraci Hanil. Po rodičích zakladatelích převzal řízení podniku mladý syn; krušné doby jeho aklimatizace v Česku jsou dávno pryč, nyní pracuje na otevření další restaurace v Brně. Hanil je dalším tématem seriálu gastronomických příběhů.

Galerie (4) Diskuze Sdílet

Autor také napsal