Karlovarský festival: Příliš silná káva?
1. července 2016
„Přichystali jsme pro letošní festival spoustu překvapení. A tím největším je úplně nový koncept Nespresso Café. Chceme vytvořit unikátní prostor, kde se budou potkávat a relaxovat jak filmoví profesionálové, tak filmoví fanoušci, a to všechno jen coby kamenem dohodil od festivalového shonu,“ říká marketingová manažerka firmy Andrea Petrová.
Kavárna o rozloze 150 m2 nebude pouze místem, kde lze načerpat sílu mezi projekcemi, ale i centrem pro setkávání studentů evropských škol, kteří představí své filmy v sekci První podání. „Jsme rádi, že jsme po vzoru festivalu v Cannes mohli prohloubit partnerství také s MFF Karlovy Vary a zaštítit mladé talenty, kteří se tímto způsobem mohou dostat k cenným kontaktům,” dodává Andrea Petrová. Celkem bude v sekci První podání promítnuto deset premiér. Nespresso Café nabídne i doprovodný program, například setkání herců a režisérů.
V kavárně se představí rovněž špičkoví kuchaři Marek Radisch (porotce z televizní show a šéfkuchař Kampa Group) či Lukáš Paluska (šéfkuchař hotelu Carlsbad Plaza). VIP lounge nabídne více soukromí – například pro setkávání významných hostů s médii. Celé filmovo-kávové spojenectví je možné sledovat i na sociálních sítích pod hashtagem #nespressokviff.
Podpořte Reportér sdílením článku
Článek byl připraven redakčním týmem magazínu Reportér