Gastronomické příběhy

Chutě Lucque & spol.

10 / 09 / 2017

Jedním z nejúspěšnějších byznysmenů v oboru kvalitní gastronomie v Česku je Ital. Riccardo Lucque začínal kdysi jako šéfkuchař vybrané restaurace, dnes reprezentuje skupinu vyhlášených podniků, kterou vybudoval se svým dlouholetým českým spolupracovníkem. Vyšla třeba sázka na bistra La Bottega, v nichž se podává i prodává italské jídlo. Dnes už je jich pět a chystají se další.

Jedním z nejúspěšnějších byznysmenů v oboru kvalitní gastronomie v Česku je Ital. Riccardo Lucque začínal kdysi jako šéfkuchař vybrané restaurace, dnes reprezentuje skupinu vyhlášených podniků, kterou vybudoval se svým dlouholetým českým spolupracovníkem. Vyšla třeba sázka na bistra La Bottega, v nichž se podává i prodává italské jídlo. Dnes už je jich pět a chystají se další.

Galerie (8) Diskuze Sdílet

Autor také napsal

Mohlo by Vás zajímat