Gastronomické příběhy

Překecáváme hosty na grilované dršťky

08 / 10 / 2017

Když začínali, neměli s provozováním restaurace žádnou zkušenost. „Stávalo se, že nám hosté museli radit – třeba, že je lepší, když se jídlo podává na teplém talíři,“ říká vyučený řezník Václav Silovský, který se s rodinou usadil v malé vesnici na jih od Plzně. Dnes už je podnik jménem Angusfarm Soběsuky, kolem něhož se pasou stáda černého dobytka, stálicí na gastromapě českého venkova.

Když začínali, neměli s provozováním restaurace žádnou zkušenost. „Stávalo se, že nám hosté museli radit – třeba, že je lepší, když se jídlo podává na teplém talíři,“ říká vyučený řezník Václav Silovský, který se s rodinou usadil v malé vesnici na jih od Plzně. Dnes už je podnik jménem Angusfarm Soběsuky, kolem něhož se pasou stáda černého dobytka, stálicí na gastromapě českého venkova.

Galerie (8) Diskuze Sdílet

Autor také napsal

Mohlo by Vás zajímat