Skládací smartphone, který mění pravidla hry

Honor Technologies (Czech) s.r.o.

22. března 2024

Advertorial
Mobilní telefon HONOR Magic V2

foto: Honor

První modely chytrých telefonů se soustředily na základní funkce: hovory, textové zprávy a jednoduché fotky. Po letech závodů o stále větší obrazovky a tenčí konstrukce jsme si na svých telefonech navykli sledovat média, pracovat a komunikovat novým způsobem. Samotný design se ale ocitl ve slepé uličce. Kam dál? Odpověď přinesl skládací smartphone.

Model, který momentálně mění pravidla hry a nově určuje, co bychom měli od skládacích zařízení očekávat, se jmenuje HONOR Magic V2. Ve složeném stavu působí jako klasický moderní smartphone, který váží jen 231 g a je tenký pouhých 9,9 mm, dobře se drží v ruce a skvěle vypadá. Po otevření se ale objeví působivý hlavní displej, schopný zobrazit až 1,07 miliardy barev. Jeho úctyhodné rozměry vybízejí ke sledování filmů, velkou roli ale sehrají, i co se týče práce a zejména multitaskingu. Tomu nahrává praktická možnost rozdělit si velkou obrazovku na dvě části.

Při prvních momentech rozkládání obrazovky se pochopitelně dostavuje jistá opatrnost a obavy, aby se lehkému telefonu při dosud nezvyklé manipulaci nic nestalo. Obavy ale opravdu nejsou namístě. 

Jádro modelu HONOR Magic V2 tvoří pant z lehkého titanu letecké kvality, takže je maximálně odolný. Přeloženo do řeči čísel – HONOR Magic V2 můžete bezstarostně rozkládat a skládat až 100krát denně po dobu více než 10 let. Záhyb obrazovky je skutečně téměř neviditelný a telefon po rozložení neztratí nic ze své elegance. Oba displeje se starají i o pohodlí svých uživatelů, a to zejména o jejich zrak. Ten se i při dlouhodobém sledování displeje namáhá jen minimálně díky funkci stmívání obrazovky 3840 Hz PWM Dimming.

Výjimečně odolná je také baterie. Ať už po celý den kontrolujete e-maily, voláte, fotíte, nebo sledujete videa, 5000mAh křemíkovouhlíková baterie s vámi udrží krok. A až přece jen dojde na nutnost dodat jí další energii, s 66W rychlonabíjením bude zanedlouho zpátky na plné kapacitě. 

Málokdy se stává, že s novým smartphonem si můžete doslova sáhnout na budoucnost. Jak ukazuje HONOR Magic V2, pozornost výrobců se začne orientovat na materiály, konstrukci a pohodlí uživatele. Novou éru chytrých telefonů definuje elegance, lehkost, praktičnost a zcela nové možnosti práce i zábavy s velkým rozkládacím displejem bez kompromisů.

Podpořte Reportér sdílením článku